Her på siden har du mulighed for at læse nærmere om de behandlingsformer Behandlerklinikken gør brug af i sit daglige arbejde. Derudover har du mulighed for at læse nærmere om de typer af lidelser BehandlerKlinikken ofte støder på hos sine kunder og patiender, og som bliver behandlet på klinikken vha. behandlngsformerne. Har du andre lidelser eller spørgsmål vedr. smerter, problemer mv. skal du være velkommen til at tage kontakt til klinikken. Kontaktinformationerne findes nedenfor, samt under Kontakt. Udover de venstre stående lidelser arbejder klinikken også med almindelig forebyggelse. Hvis du derfor ofte oplever at have ondt i f.eks. nakken eller lænden, kan du med stort udbytte benytte dig af BehandlerKlinikkens arbejde, og tage smerterne i opløbet.


FYSIOURGISK MASSAGE

Fysiourgisk Massage giver varme og øger blodgennemstrømning i musklerne. Ved ophobninger af affaldsstoffer lægges et tryk, så ophobningen knuses og via øget blodgennemstrømning føres affaldsstofferne væk fra musklen, så den igen kan slappe af og spændingerne lindres. Det primære fokus punkt i denne form for behandling er dermed, at aflaste muskler og led.


ØREAKUPUNKTUR

Øreakupunktur en behandlingsmetode hvor man behandler organer og lidelser på punkter i selve øremuslingen samme tanke som zoneterapi. Punkterne stimuleres med magnetkugler eller nåle.

Øreakupunktur kan anbefales til rygestop, smertelindring og homonelleproblemer.


AKUPUNKTUR

Princippet i behandlingsformen, er at Bo indsætter tynde nåle i bestemte punkter på huden. Dette gøres for at forebygge og behandle bestemte sygdomme og for at genoprette kroppens normale energibalance.

Akupunktur har bl.a. en positiv effekt på graviditet, nakkesmerter, migræne, led gigt, akut kvalme ved kemoterapi, skulderstivhed mm.


IDRÆTSSKADER

Typiske idrætsskader kommer af overbelastning af muskler og led. Dette omhandler ofte smerte i knæ, skuldre, albue samt ryg og lænd. Der kan dog også opstå skader andre steder i kroppen.

Bo Janssen arbejder med dine skader og kan også hjælpe til med at forebygge gamle skader, eller skader der er tilbagevendende. Således at du får bedre balance og fleksibilitet i kroppen.


BINDEVÆVSMASSAGE

Bindevævsmassage er en behandlingsmetode der via vakkum med sugekopper på huden medføre påvirkning af de indre funktioner. Huden udsættes for undertryk og årerne og karrene vil herved udvides og forøge kredsløbseffekten der medføre at blod og ilttilførsels samt udskillelse af affaldsstoffer øges.

Bindevævsmasge anbefales ved lavt energi niveau, stress, nedsat immunforsvar, smerter i nakke, skulder eller ryg, reumatiske lidelser.