Tips og Tricks

Her hos Behandlerklinikken mener vi, at det er vores fulde ansvar, at hjælpe vores patiente samt andre patienter igennem deres smerter og lidelser på bedste vis.

Behandlinger er ikke altid i sig selv nok, for at komme ud af sine daglige problemer. Der skal ofte arbejdes med nogle livsstilsmæssige ændringer, samt laves øvelser i hverdagen for at komme smerterne til livs.

Vi har derfor valgt at sætte kampen ind mod smerter og lidelser, ved at komme med tips & tricks til, hvordan man på bedst vis arbejder med og forebygger disse problematikker.

I menuen til venstre har vi indelt disse tips & tricks i to kategorier. Under forebyggelse finder du tips til hvordan du bruger kroppen på bedste vis i hverdagen, for dermed at undgå fremkaldese af mulige smerter. Under øvelser finder du tips til hvordan du på bedste vis træner kroppen i hverdagen, for enten at komme smerterne til livs, eller for blot at styrke kroppens eget forsvar, så fremkaldelse af mulige smerter minimeres.

Du kan desuden holde øje med vores Facebook profil, da vi også her, ofte slår øvelser og tips op, omkring forebyggelse og træning af kroppen der hjemme.